Bästa medlem,

Pandemin pågår med restriktioner som gäller idag och den närmaste tiden. Ja, vi vet inget om hur länge dessa ska gälla och i vilken omfattning.

Årsstämma 2021

Styrelsen för Aktiva Seniorer Gislaved har därför beslutat att årsstämman 2021 kommer att ske medelst poströstning. Mer om detta i ”Kallelsen till föreningsstämma i föreningen Aktiva Seniorer i Gislaved” som läggs ut på vår hemsida den 3 februari 2021, och samtidigt skickas per e-mail, alternativ postbrev, till dem som inte anmält någon e-mailadress i vårt medlemsregister.

 

Har du ändrat eller skaffat email adress är det viktigt att du meddelar detta till Mona Gemfors Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

 

Medlemsavgift år 2021
Styrelsen har med anledning av inställda aktiviteter och verksamhet under 2020 och inom överskådlig tid under 2021, beslutat att halvera medlemsavgiften för 2020 d.v.s. 50 kr, återförs som ett tillgodo till medlemmarna och gäller som betalning för medlemsavgift för år 2021. D.v.s.  du som är betald medlem 2020 står kvar som betald medlem 2021 om du inte aktivt avsäger dig medlemskapet senast 15 februari.

 

Har du frågor om medlemsavgiften kontakta Rolf Svensson Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 070 399 76 40.

 

Övrigt

Du som känner att du skulle vara intresserad av att deltaga i föreningens styrelsearbete. Hör av dig så kan vi utan några förpliktelser berätta om hur vi jobbar i styrelsen.

 

31 januari 2021

Aktiva Seniorer Gislaved

Styrelsen